Mystery Island/nl

From DinkSolutions
Jump to: navigation, search

Gebruik de eerste optie. Er zijn niet echt hints bij het arcade gedeelt, sla alleen telkens je spel op als je verder komt. Je kunt met de kapitein praten om je spel op te slaan.

Op het eiland: ga naar het westen, volg het pad en ga omhoog de stad in. Opmerking: veel mensen lijken vast te zitten in het volgende gedeelte waar je de camera’s kapot moet maken. Er is een kleine kans dat het je niet lukt, gebruik dan de Ultimate Cheat die je kunt downloaden.

Nadat je met een meisje in de kelder hebt gepraat, moet je camera’s kapot maken door er tegen te trappen. Nadat je ze allemaal in de stad op 4 na kapot hebt gemaakt, ga dan naar links naar wat pompoenen waar de overige staan. TIP: je kunt veel potions vinden als je langs het strand loopt (doen nadat de times gestopt is..). Er is ook een scherm waar je een boom hoort boeren, praat ermee en je ziet een weg naar een genezer. Ga naar het fontein ten noordoosten van het huis van Cass, drink het water. Ga 2x naar links, 3x naar beneden. Praat met de eend en je leert duck magie. Als de eend dood is, moet je herstarten. Ga naar het huis van Cass en praat met haar. Ga naar waar zij zegt dat ze gaat en praat met haar. Ga 4x omhoog en pak het hoofd. Ga omlaag, 3x naar rechts en dan omhoog. Sluip weg. Ga terug en praat met Cass. Gebruik het groene hoofd op de blauwe machine. De combinatie voor de puzzel is : blauw, rood, blauw, groen, rood, groen. Ga door de deur. Ren langs de robots. Dood droid 12, gebruik duck magie zo snel als je kunt voor de volgende robot. Beide keuzemogelijkheden zorgen ervoor dat je de dmod wint, ze zorgen voor een ander einde (dus 2 eindes).

Personal tools
Namespaces

Variants
Actions
Navigation
Toolbox